jagkanvisst.blogg.se

om mig, mitt liv, en stor längtan & vägen dit.

Vecka 25!

Kategori: Allmänt

Imorgon är det vecka 25 Enligt statistik överlever 75% av bebisarna som föds då. Det är ändå häftigt! Hur en sån liten liten kan klara sig. Varje dag känns som ett steg närmare en riktig bebis. Härligt är det! <3

Kommentarer

  • Mary säger:

    Jaaa så härligt! Jag förstår att du pustar ut lite, det gjorde jag också i den veckan!

    Sen hade jag tänkt kommentera ett annat inlägg här men det verkar som att du har tagit bort det? Det kanske kändes för privat, jag vet inte. Men jag ville bara säga att jag förstår dig och ville stötta lite. KRAM!

    Svar: Ja så härligt :)
    Ja, jag tog faktiskt bort det. Skrev det lite när jag fortfarande var upprörd och kändes lite privat när jag tänkte efter. Men dels också för att jag fick kommentarer som "En alkoholist är alltid en alkoholist, han kommer aldrig ändra sig". Typ. Och då blev jag rätt ledsen, för det var inte min mening att han skulle uppfattas som någon med alkoholist, det är han verkligen inte, mer dåligt alkoholsinne de få gånger han dricker. Kände bara att det blev fel, men tack för dina fina ord ändå! <3
    Linn L

    2013-10-29 | 14:59:38
    Bloggadress: http://saintmaryslog.wordpress.com
  • Mary säger:

    Jag tänkte mest på det du skrev om att han sa "det blir nog bara ett par öl och jag kommer inte gå vidare sen när dom går ut" och så vet man att det bara är nåt dom säger för att lugnaen för dom rumlar hem vid fem-snåret och är fulla som jag vet inte vad. Och då undrar jag så varför dom inte kan säga rakt ut att "jag är sugen på att festa ordentligt ikväll, så jag är nog inte hemma förrän efter stängningsdags". Ärlighet varar längst och numera blir jag mest förbannad när det pratas om "några öl" för det stämmer aldrig utan signalerar bara det motsatta.
    KRAM!

    Svar: Så sant som det är sagt. Och när man vet att hela umgänget är på det sättet, så vet man alltid att det inte blir "några öl", precis som du säger.
    Linn L

    2013-10-29 | 15:16:29
    Bloggadress: http://saintmaryslog.wordpress.com

Kommentera inlägget här: